Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Stuur je inzendingen in!


RADICAAL wil met onze inzendingenpagina alle leden een plek bieden waar ze hun ideeën kunnen delen. Dat helpt ons als organisatie te leren en onszelf te ontwikkelen.

Inzendingen zijn geen officiële standpunten van de organisatie, de redactie of het bestuur.

We willen juist plek bieden aan ideeën en meningen die de meerderheid van de leden misschien nog niet hebben omarmd en/of die door het bestuur en de redactie niet per se worden gedeeld.

Onze basishouding is daarom dat we alle inzendingen van leden van RADICAAL publiceren. Om toch te zorgen dat we de kwaliteit van de content kunnen beschermen, willen we dat graag via een goed proces laten verlopen.

Leden die een inzending willen doen, kunnen hun inzending sturen naar radicaal.bij1.org met als subject “inzending”. Je ontvangt daarna feedback van iemand uit onze redactie of ons bestuur (de ‘redacteur’), die je ook zullen adviseren of het stuk volgens hen geschikt is voor onze inzendingenpagina.
Indien nodig kun je vervolgens je verbeterde stuk insturen, waarna de redacteur het stuk publiceert, of je laat weten waarom het stuk volgens hen niet geschikt is voor publicatie.

Kom je er onverhoopt niet uit met de redacteur, en wil je het stuk toch plaatsen? Verzamel dan de schriftelijke ondersteuningen van 5 andere leden van RADICAAL. Dan zal je stuk altijd worden geplaatst.


Gerelateerde artikelen

Bestuursupdate

2 sep 2023 De samenstelling van ons bestuur is verandert. Amine, onze co-voorzitter en penningmeester, is sinds 27 augustus geen onderdeel meer van ons bestuur. Leanne, onze secretaris, neemt de taken die bij het penningmeesterschap horen over. Mick, die het co-voorzitterschap met Amine deelde, zal deze taak verder alleen uitvoeren. Ejilay en Jesse blijven hun […]

Lees meer

Waar wil je meeroverweten

Thema's

Verkiezingen